Νικά δ’ ο μείων τον μέγαν δίκαι’ έχων

Ο μικρός νικάει τον μεγάλο όταν έχει δίκιο | Αισχύλος, 525-456 π.Χ. |

Τηλέφωνο Επικοινωνίας

210 4137187

Το  δικηγορικό  μας γραφείο  για τριάντα και πλέον έτη παρέχει τις νομικές του υπηρεσίες με συνέπεια, υπευθυνότητα, αξιοπιστία  και αποτελεσματικότητα.

Η άρτια επιστημονική κατάρτιση των συνεργατών μας και η διαρκής ενημέρωση και επιμόρφωσή τους εξασφαλίζει την άριστη εκπροσώπηση των πελατών μας.

Με γνώμονα πάντα τον άνθρωπο και το συμφέρον του σε ένα σύγχρονο και άνετο χώρο στο κέντρο του Πειραιά,  προσφέρουμε λύσεις  σε όλα τα νομικά θέματα που χειριζόμαστε  σε τιμές προσιτές με άμεση συναίσθηση των αναγκών των καιρών.

Ο σύγχρονος και φιλικός τρόπος προσέγγισης των συνεργατών μας εξασφαλίζει τόσο την απόλυτη επιτυχία  στη διεκπεραίωση των υποθέσεων των πελατών μας όσο και στη δημιουργία ενός κλίματος μακροχρόνιας σχέσης  με αυτούς, ενημερώνοντάς τους διαρκώς για τoν χειρισμό  και την πορεία του φακέλου τους.

Η άρτια υλικοτεχνική υποδομή και η συνεργασία μας με ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών όπως συμβολαιογράφοι, δικαστικοί επιμελητές, μεσίτες και  ψυχολόγοι εγγυάται μια  ολοκληρωμένη λύση στα θέματα των πελατών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.